Kuittila.fi

K U I T T I L A N   K O S K I  x  A J A N K O H T A I S T A  x  H O I T O K U N T A

KUITTILAN KOSKI

Tervetuloa Kuittilan koskelle!

Alue tarjoaa käyttäjilleen virkistysmahdollisuuksia esimerkiksi uimisen ja luonnossa liikkumisen muodossa. Pato on kunnostettu nykyiseen muotoonsa vuonna 2017. Sitä ennen koskella on toiminut mylly, ja sotien jälkeen hetken aikaa saha. Asutusta Kuittilassa on ollut jo vuosisatojen ajan.

Kuittilan kosken alue on osakaskunnan osakkaiden yksityisaluetta. Alue on ensisijaisesti tarkoitettu osakaskunnan jäsenten ja Kuittilan kylän virkistyskäyttöön. Kuittilan koskella ei ole esimerkiksi yleistä uimarantaa, joten jokainen rannan käyttäjä toimii ja liikkuu alueella omalla vastuullaan. Tällä ohjeistuksella haluamme mahdollistaa kaikille rannan ja kodan käyttäjille viihtyisän ja turvallisen virkistyskäytön.

1. Leiriytyminen ja avotulen teko ilman osakaskunnan/maanomistajan lupaa on kielletty.
2. Aueella ei ole jäteastioita, eli rannan käyttäjän on vietävä roskat mukanaan.
3. Alueella ei ole veneensäilytysmahdollisuutta.
4. Ylijärven puolella eläinten uittaminen kielletty. Sallittu Alijärven puolella, osakaskunnan alueella.
5. Yleistä hiljaisuutta tulee noudattaa klo 22.00-07.00. Hiljaisuuden ulkopuolellakin aluella kunnioitettava luonnon ja naapuruston rauhaa.
6. Padon ylikulku ja liikkuminen alueella omalla vastuulla. Rannassa liikkuvia pyydetään huomioimaan, että kosken toisella puolella oleva alue on yksityisomistuksessa olevaa tonttia.
7. Moottoriajoneuvoilla ajo rantaan sallittu vain tien osakkaille sekä kodan vuokrauksen yhteydessä.
8. Osakaskunnan alueen naapureiden häiriköinti kielletty, mm. yksityisrantaan tai laitureille uiminen ja niillä oleskelu kielletty.
9. Polttopuiden aiemman väärinkäytön vuoksi saunojien on tuotava omat polttopuut.

Hoitokunnan jäsenet toimivat yhteyshenkilöinä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.kuittila.fi.
Hätätapauksissa, soita 112.
Osoite: Kuittilankoskentie 20, 14300 Renko

KUITTILAN KOTA

Kuittilan kotaa voi vuokrata puhelimitse (voit laittaa tekstiviestin mikäli puheluusi ei vastata) tai sähköpostilla kotavastaavalta. Kota soveltuu esimerkiksi kokousten pitämiseen, virkistyspäivään, tai jopa yöpymiseen. Kota on tilava, sisälle mahtuu helposti parikymmentäkin ihmistä.
Kodassa on nokipannu, jolla voi keittää vettä tai suoraan vaikka nokipannukahvit. Muutoin kodalla ei ole tykötarpeita ruuan laittoon, eli mukanaan kannattaa tarpeen mukaan tuoda, juomavettä, ruokailuvälineet, wc-paperi, tulentekovälineet jne. Kodalla ei ole sähköjä, mutta aggregaatilla sinne on mahdollista saada virtaa. Silloin kodalle saa valaistuksen ja pistorasiat käyttöön.

KODAN VUOKRAUSOHJE

Vuokraan kuuluu kota, ulkokäymälä ja puuvajan polttopuut kodan lämmitykseen ja vuokraajan yksityiskäyttöön. Aggregaatin käytöstä veloitetaan erillinen tuntikorvaus. Vuokraan ei kuulu sauna tai alueen yksityiskäyttö. Muitakin alueen käyttäjiä voi siis olla.

Kota vuokrataan siivottuna ja luovutetaan siivottuna. Jos siivous jätetään tekemättä, veloitetaan siivous laskulla kulujen mukaan.

Polttopuutelineet ja muut niille varatut astiat toivotaan täytettävän käytön jälkeen, jotta puita on valmiina seuraavalle vuokraajalle.

Moottoriajoneuvoilta pääsy rantaan on estetty kettingillä uimis- ja saunomisrauhan ylläpitämiseksi. Saattoliikennettä varten kettingin voi avata. Avain puuvajaan, käymälään ja kettinkiin löytyvät kodasta.

Vuokrausaika alkaa ja päättyy sovittuna kellonaikana. Rannan käytön ohjeistus pätee myös kotaa vuokrattaessa.

Avaimen luovutuksesta ja palautuksesta sovitaan vuokraajan kanssa erikseen.

Kodan vieraskirjaan toivotaan kuittausta! Riemukkaita vuokraushetkiä!

HINNASTO

Vuokrausaika vähintään kaksi tuntia.
Hinnoittelu:
2 h/20 e
3 h/30 euroa
Lisätunnit kolmen tunnin jälkeen 5 e/h, kuitenkin max. 70 e.
Yksi vuorokausi 70 euroa, osakaskunnan jäsenille vuorokausi 50 e
Aggregaatin käytöstä lisäveloitus 5 e/h.